“Dit is mijn tweede stage bij De Haan”

Robin Burgmans

“Op dit moment ben ik de eerste student die voor de tweede keer stage mag lopen bij De Haan Tankstations. Dat is uniek! Dit keer op de afdeling Marketing (de eerste keer was bij HR). Ik ben een echte Rotterdammer, maar ik kom wekelijks graag naar het kantoor in Oosterhout, om samen te werken met mijn directe collega’s én met andere afdelingen. Dat is het mooie aan De Haan: de lijntjes zijn heel kort, de drempel is laag en iedereen helpt elkaar!”

“Zelf willen en mogen doen”

Ik heb in twee periodes gemerkt dat iedereen bij De Haan de ruimte krijgt om zelf iets te doen en verantwoordelijkheden te pakken. Iets dat past binnen ieders eigen ervaringen of specialismen! Mijn passie ligt bij ondernemerschap en dat wil ik ook in mijn tweede periode hier laten zien. Het past ook bij mijn opleiding Ondernemerschap & Retailmanagement: aandacht voor slim ondernemen en handelen. “Doen” dus.

Gerichte opdracht

Het mooie aan werken op de afdeling Marketing is dat ik bezig ben met een hele concrete opdracht. Ik vind het bijzonder om hier de spil in te zijn, waarbij de samenwerking met verschillende collega’s en afdelingen overigens essentieel is. Het is een teamprestatie, ook al is het “mijn” opdracht. Iedereen helpt of is daartoe bereid. Dat heb ik weleens anders gezien!

Mijn ervaringen bij De Haan 

Een familiebedrijf met bovendien een familiesfeer. Fijn om daar nu twee keer deel van uit te maken. Bij De Haan is iedereen toegankelijk, waarbij ook eerlijkheid een belangrijke eigenschap is. En er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, waar ik meteen gebruik van heb gemaakt. Als stagiair krijg jij hier goed mee waarom wij bepaalde dingen doen. Er zit een duidelijke visie achter, gekoppeld aan een missie en strategie natuurlijk!