Werken bij

De Haan

“Ik zal nooit vergeten hoe mijn 25-jarig jubileum werd gevierd”
Jozina

Wij zijn De Haan Tankstations. Een familiebedrijf met ongeveer 180 tankstations onder de merken haan, Shell, bp, en Esso.

We leveren energie voor mens en voertuig. En dat is echt zo breed als het klinkt. Het complete tankstation: van brandstof, elektriciteit en carwash voor een voertuig tot eten, drinken en andere benodigdheden voor de bezoeker.

Tony’s: onze unieke shopconcepten

In onze tankstations vind je Tony’s; waar we de lekkerste versbereide specialiteiten aanbieden. Afhankelijk van het tankstation serveren we koffie, snacks, ontbijt, lunch en avondeten. We stellen hoge eisen aan onze producten en service. Dat betekent dat we bezoekers gastvrij ontvangen en ultieme kwaliteit bieden. We selecteren premium ingrediënten, zoals Lavazza koffie, zodat elk tankstation een ultieme klantbeleving biedt.

Wat wij belangrijk vinden

Persoonlijke aandacht is voor ons belangrijk, bij De Haan Tankstations kennen we onze collega’s. We geloven in samenwerken om samen te groeien. Betrokkenheid en ontwikkeling horen daarbij. We bieden onze medewerkers doorgroeimogelijkheden en kijken samen welke ontwikkeling bij jou past. We focussen ons op kwaliteit in alles wat we doen. Door een goede werkgever te zijn en door goede service te bieden aan de bezoekers van onze tankstations. De Haan is er voor iedereen en samen bewegen we richting de toekomst.