“Ik voel me thuis bij De Haan”

Jozina Korporaal

“Ik werk al 25 jaar met veel plezier bij De Haan Tankstations. Mensen vragen me weleens: waarom werk je al zo lang bij dezelfde werkgever? Maar als je het zo naar je zin hebt, waarom zou je dan weggaan? En bovendien, als jij goed bent voor het bedrijf, is het bedrijf dat ook voor jou. Ik voel me thuis bij De Haan. Mijn werkzaamheden zijn enorm afwisselend en mijn collega’s zijn betrokken.”

“Ik zal nooit vergeten hoe mijn 25-jarig jubileum werd gevierd”

Momenteel werk ik regelmatig mensen in en begeleid ik hen tijdens hun werkzaamheden. Daarnaast spring ik bij op andere tankstations in de regio. Ik vind dat heel leuk om te doen. Het is afwisselend: de ene dag ben ik met mensen aan het werk, de andere dag doe ik de administratie. Ook is het bijzonder om de verschillende sferen te proeven op de tankstations van De Haan. Het is overal anders en toch is het overal gezellig en warm.

Een mooi feest

 

Ik zal nooit vergeten hoe mijn 25-jarig jubileum werd gevierd. Ik werkte die dag op een ander tankstation en werd gebeld dat ik moest langskomen bij Haan ’t Spoor. Er zou namelijk iemand ziek zijn en er zou te weinig personeel zijn. Toen ik aankwam, waren er veel collega’s verstopt in de shop. Het was een grote verrassing met taart en koffie. Dat deed me echt wel wat!

Open en betrokken

 

Waarom ik vind dat je bij De Haan moet werken? Je bent hier geen nummer. We zijn een groot bedrijf met veel medewerkers en tóch is iedereen betrokken en open. We weten bijvoorbeeld van elkaar wat ons buiten werk bezighoudt, of als er thuis iets speelt. We tonen interesse in elkaar. En als je geen behoefte hebt om dat te delen, dan is dat ook oké. Ik vind eerlijkheid en openheid ook belangrijk binnen mijn teams. Ik doe dat zelf ook. Daarnaast laat ik mijn collega’s meedenken en meebeslissen. Voor mij zijn al deze zaken inmiddels heel logisch – ik werk er al zo lang. Toch hoor ik ook van anderen dat het bij grote bedrijven er soms heel anders aan toe gaat. Je bent hier niet alleen een medewerker. Je bent hier echt een mens.’