“De Haan toont oprechte betrokkenheid bij de medewerkers”

Thijs

Bij De Haan wordt er echt naar je geluisterd. Daar ben ik hét voorbeeld van. In 2017 begon ik hier als regiomanager, waar ik de spil was tussen de tankstations en het hoofdkantoor. Vijf jaar later volgde ik een interne opleiding waar ik mijn ambities als landelijke carwashmanager kenbaar maakte. Drie maanden later ontstond er een kans die ik met beiden handen heb aangepakt. Het was mooi om te zien hoe de ambities op deze manier bij elkaar kwamen.

“Er hangt hier een goede sfeer: je kunt hier lachen én serieus werken”

Werken bij een familiebedrijf is prettig. Het heeft een informele cultuur en schakelt lekker snel. Er hangt een goede sfeer: je kunt hier met elkaar lachen én serieus werken. Ik vind het belangrijk dat die balans er is. Wel kunnen zeggen dat je het ergens niet mee eens bent, om vervolgens samen op weg te gaan en successen te boeken.

Een bijzonder moment

Wat me het meeste bijstaat in al die jaren, is dat ik bij het zestigjarige bestaan was. Ik en mijn partner werden uitgenodigd om dit te vieren. Dat was een mooie setting: er hingen haan-vlaggen, we kregen een comfortabele hotelkamer, er waren optredens en alles was goed verzorgd. Ik ben er echt trots op dat ik erbij was.

Samen verder groeien

Waarom ik vind dat je bij De Haan moet werken? De Haan geeft echt om de medewerkers. Hier groeien we samen. Zowel De Haan, als jij. Je hoeft hier echt niet stil te staan. Als je aangeeft te willen doorgroeien, dan zijn er veel mogelijkheden om je kennis te verbreden of een andere stap te maken. En als je dat niet wil, dan is dat natuurlijk ook goed.