Tankstation

medewerker

Lees meer!

Heb jij altijd al willen weten wat werken als tankstationmedewerker inhoudt? Lees snel verder.

 

Als tankstation medewerker bij De Haan Tankstations werk je op één van onze ‘bemande’ tankstations. De tankstations van De Haan zitten door het hele land en de meeste tankstations hebben ook een shop.

Tankstations zijn veelal ‘s ochtends vroeg open en sluiten ‘s avonds laat. Afhankelijk van je starttijd open jij het tankstation, sluit je het station af, of heb je een tussenliggende dienst. Het opstarten van het tankstation gaat gepaard met bijbehorende werkzaamheden en vroege bezoekers. Sommige bezoekers kom in de shop afrekenen, andere bezoekers rekenen af aan de pomp.

De Lavazza koffie die verkrijgbaar is bij de tankstations van De Haan wordt goed gedronken, de gehele dag door. Je kunt je voorstellen dat deze zeker in de vroege ochtend goed gedronken wordt. In de loop van de ochtend krijgen de eerste bezoekers ook zin in een broodje of een (warme) snack. Als medewerker op een tankstation zorg jij er dan ook voor dat deze tijdig afgebakken en voorbereid zijn. Van een saucijzenbroodje tot een vers broodje carpaccio, de tankstationmedewerker maakt ze klaar.

Verder reken jij af met klanten, vul je de producten in de shop bij en zorg je dat de prullenbakken geleegd worden en de wc’s schoon zijn. Uiteraard is het van belang dat bezoekers in een schoon en net tankstation binnen kunnen komen. We ontvangen op de meeste stations bezoekers die dagelijks of wekelijks terugkomen. Het is dan ook te verwachten dat jij als medewerker op het tankstation terugkerende bezoekers begint te herkennen en een praatje maakt. Bezoekers vinden dat leuk, maar ook voor tankstationmedewerkers is een praatje natuurlijk een gezellige toevoeging aan de werkdag!

Het tankstation beschikt over diverse food- en non food artikelen in de shop. Denk hierbij aan producten voor de auto, schoonmaakartikelen, onderhoudsproducten, geurtjes voor in de auto of ruitenwisvloeistof. Wij spelen in op hetgeen voor de bezoeker handig is om mee te nemen. Wist je dat sommige stations bijvoorbeeld ook ijsjes of diepvriespizza’s verkopen? Andere stations hebben een uitgebreider versassortiment waarbij je als tankstationmedewerker vaker broodjes smeert.

De rol van tankstation medewerker is niet alleen veelzijdig, maar ook uitdagend. Het vraagt flexibiliteit, omdat je soms in de avonden, weekenden en op feestdagen werkt. Daarnaast is het als medewerker op een tankstation goed je te realiseren dat je veel staand werk doet en ook wat lichte fysieke taken uitvoert zoals schoonmaken of het bijvullen van onze shop.

Op sommige tankstations werk jij regelmatig alleen, op andere (grotere) locaties werk je in een team. In overleg met je leidinggevende geef jij je beschikbaarheid op en word je ingeroosterd. Soms werk je met één andere collega en op drukke momenten ben je met meerdere tankstationmedewerkers ingepland. Sommige stations werken met specifieke diensten voor de kassa, de bakkerij of de carwash, andere stations kiezen ervoor je allround in te plannen. Bij De Haan Tankstations stimuleren we een goede samenwerking in de teams. Wist je dat we een jaarlijks budget beschikbaar stellen voor een teamuitje?

In het kort, een tankstation medewerker is een echte allrounder die zorgt voor een prettige ervaring voor de bezoekers, een goed functionerend tankstation en een positieve werksfeer. Als jij houdt van een dynamische werkomgeving, klantcontact en afwisseling in je werk, dan is deze rol misschien wel perfect voor jou. Solliciteer nu en word deel van ons team!